Afyonkarahisar Belediye Başkanı Zeybek’in mahalle ziyaretleri

afyon belediye başkanı zeybek
afyon belediye başkanı zeybek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’le Kanlıca Mahallesi’nde vatandaşların ziyaret edip onların taleplerini dinledi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, göreve geldikten sonra, mahalle muhtarlarının ilettiği sorunları yerinde görmek için inceleme gezileri düzenliyor. Başkan Zeybek bu kapsamda Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’le Kanlıca Mahallesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle sakinleriyle görüşerek, sorunları dinledi. Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Belediye Meclis üyesi Hüseyin Koca ve belediye birim müdürleri de bu ziyarette Başkan Zeybek’e eşlik etti.

Vatandaşların iste üzerine;

TOKİ’de çocuklar için bir hali saha ve bazı bölgelerde çimlendirme yapılması talimatını veren Başkan Zeybek, yine Kanlıca Mahallesi’nde bazı sokaklara park ve yol yapılması için gerekli çalışmanın başlatılmasını istedi. Daha sonra TOKİ içerisinde yer alan Uhud Camii’ne geçen Başkan Zeybek, burada Kur’an Kursu eğitimine katılan çocuklara çeşitli ikramlarda bulundu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*