Ankara Golfkent Arsaları Satışa Çıkıyor

golfkent
golf

Ankara Golfkent Arsaları : Ankara Eskişehir yolu üzerinde bulunan Golfkent arsaları,1 Ağustos’ta % 50 indirimli olarak satışa çıkıyor. Ankara Golfkent Arsaları ilgili açıklamada bulunan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, Golfkent’in, içinde konut arsaları, ticari alanlar, okul arsaları, fizik tedavi ve yaşlı bakım merkezi ile öğrenci yaşam merkezinin olduğu komplike bir yapı olduğunu anlattı.

Golfkent’in kurulacak diğer tesislerle daha da zenginleşeceğini anlatan Azmi Sarıbay, “Teknokent kurulacak. 2 tanesi kapalı, 13 tane tenis sahası kurulacak. Otel de olacak. Yani bu arsamız tüm yaşamı kolaylaştıran, güzelleştiren, her şeyin bulunduğu çok anlamlı bir proje olacak” dedi.

Golf sporuna değinen Azmi Sarıbay, “İçinde bulunduğumuz bu saha, golf sahalarından bir tanesi. Aşağı yukarı uzunluğu 400 metre civarındadır. 9 tane buna benzer saha yapılacak. 3 tanesi yapıldı, diğerleri de yapılmaktatır.

Golf sporu çok değerli bir spor. Ama pahalı bir spor. Sahaların yapılması, kurulması çok emek para istiyor. Tembel sporu sanıyordum ama tam tersine bir oyunumuz için aşağı yukarı 7 kilometre falan yürüyorsunuz. 4 saat sürüyor. Golf 7 yaştan 90 yaşına kadar her insanın yapabileceği en değerli sporlardan birisidir” diye konuştu.

HEDEFİMİZ 100 MİLYON TL

Golfkent’te bulunan arsaların sadece bir kısmını satışa çıkardıklarını belirten Azmi Sarıbay, “İhtiyacımız kadarını satacağız. Arsalarımızı, açık artırma yöntemiyle % 50 indirimli olarak satışa çıkardık.

Satış 1 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 14.00’te Ankara Golfkent satış ofisinde gerçekleşecektir. Hedefimiz aşağı yukarı burada 100 milyon lira civarında arsa satmak” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*