Bağışlar’ın projesine ilk kazma vuruldu.

futbol sahası
futbol sahası

Mahmutlar spor Başkanı ve İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar ‘ın öncülük ettiği Mahmutlarspor Futbol Sahası ve Kamp Alanı Tesis Projesi’ne ilk kazma vuruldu.

31 mart Yerel Seçimleri’nden önce “Mahmutlar’da spor sahası yapacak yer bulamıyorduk, 20 dönüm yer bulursak kiralayıp spor sahası yapacağım” diyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e o dönem yanıt veren Alanya Belediye Meclis Üyesi, Mahmutlar spor Başkanı ve İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, “Saha yeri için Milli Emlak Müdürlüğü’nden olumlu yazı aldık, şimdi sıra Alanya Belediyesi’nde” diyerek mesaj verdi.

Mahmutlar Mahallesi’nde 2129 parsel numaralı yaklaşık 19 dönümlük arazi için Alanya Milli Emlak Müdürlüğü ile yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlanması üzerine düğmeye basan Bağışlar, Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de tam desteği ile hafriyat çalışmalarına bugün itibariyle başladı.

Mahmutlar spor Futbol Sahası ve Kamp Alanı Tesis Projesi’ne başladıklarını müjdeleyen Bağışlar, Bakan Çavuşoğlu ile Başkan Yücel’in yanı sıra proje çizim desteklerinden ötürü Antalya Mimarlar Odası Alanya Temsilcisi İbat Bostancı ile Belediye Spor Müdürü Levent Uğur’a da teşekkür etti. Yola, uzlaşmacı ve vatandaş odaklı çizgiyle devam ettiklerini söyleyen Bağışlar, “Alanya Belediyesi destekli tahsisini bitirdiğimiz projede ilk kazmayı vurduk. Bölgenin en büyük yerleşim birimi olan Mahmutlar Mahallesi gençliğine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*