Bursa Balat Stil Projesi ne zaman teslim edilecek?

Bursa Balat Stil
Bursa Balat Stil

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Ömer Kumova İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Balat Stil konut projesi, toplam 13 bin m2 arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Bursa Balat Stil 84 daireden meydana gelen konut projesinde, 6 adet konut bloğu bulunuyor. Bursa Balat Stil konut projesinde 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Bursa Balat Stil konut projesindeki 3+1 daireler 172m2, 178m2 ve 186 m2 ve 4+1 dubleksler 372m2 büyüklüğe sahip durumda bulunuyor. %52’si satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda. Bursa Balat Stil Konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlandı.

Bursa Balat Stil konut projesi fiyat listesi

3+1 tipteki daireler 688 bin TL ile 728 bin 500 TL arasında fiyatlarla satılıyor.

4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 28 bin TL’den alıcıya sunuluyor.

Konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilme imkanı mevcut.

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, yürüyüş parkuru ve güneşlenme terası gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut. Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör var. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede ısınma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Projede balkon da mevcut durumda.Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Bursa’nın hızlı bir şekilde gelişen bölgelerinden Balat’ta inşa ediliyor. Konut projesi merkezi bir konumda ve toplu taşıma olanaklarına yakın bir noktada hayata geçiriliyor.

Korupark AVM’ye kolay ulaşılabilir bir noktada yer alan projeye Emek ve Korupark metro istasyonları yakın.

Balat Stil konut projesi, Balat Mah. Cezaevi Cad. Nilüfer/Bursa adresinde yer alıyor.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*