Bursa Park Natura nerede yükseliyor

Bursa Park Natura
Bursa Park Natura

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, Ömer Kumova İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Park Natura konut projesi, toplam 21 bin m2 arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

12 bloktan meydana gelen projede toplam 216 daire mevcut durumda.

Konut projesinde, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki 2+1 daireler 83 m2 ve 87 m2, 3+1 daireler ise 132 m2 ve 156 m2 büyüklüğe sahip durumda bulunuyor. 2 bin 200 metrekarelik açık çarşı alanının da bulunduğu konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Park Natura konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 354 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 465 bin TL ile 545 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde % 35 peşinat verdikten sonra banka kredisi kullanarak ödeme yapabilmek mümkündür.

Park Natura konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, kapalı otopark, sosyal tesis ve çarşı gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı var.

Su depolu ve asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor. Ebeveyn banyolu projede balkon da mevcut.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Proje, aile yaşamına uygun şekilde tasarlanıyor.

Park Natura Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, oldukça yeşil bir alanda hayata geçiriliyor. Otoban bağlantısı ve Uludağ Üniversitesi’ne yakın bir noktada inşa edilen Park Natura konut projesi, Kayapa Bölgesi Nilüfer/Bursa adresinde yer alıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*