Doka Evleri Aydınlı Konut Projesi

Doka Evleri Aydınlı Konut Projesi
Doka Evleri Aydınlı Konut Projesi

Doka Evleri Aydınlı Konut projesi İstanbul’un Anadolu yakasındaki Tuzla ilçesinde, Doka İnşaat şirketi tarafından yapılmaktadır. Doka Evleri Aydınlı konut projesi, toplam 3 bin 672 m2 arsa üzerinde yer alıyor.Doka Evleri Aydınlı konut projesi toplam 142 adet konuttan oluşan projede; 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler mevcuttur.  Doka Evleri Aydınlı Konut Projesi

Doka Evleri Aydınlı Konut Projesi
Doka Evleri Aydınlı Konut Projesi
Doka Evleri Aydınlı Konut Projesi
Doka Evleri Aydınlı Konut Projesi

Ocak 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülen projedeki konutların büyüklükleri, 82 m2 ile 220 m2 arasında değişiyor.

Doka Evleri Aydınlı konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 270 bin ile 650 bin TL arasında bulunuyor.

Orman manzaralı olan konut projesinde, birçok sosyal donatı özelliği vardır. Projede çocuk oyun alanları, kameriye, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi bazı sosyal donatı olanakları yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda bulunuyor. Banyoda duşakabin de mevcut. Projede geniş ve yeşil peyzaj alanları bulunuyor. Şık ve modern bir tasarıma sahip olan konut projesi, aile yaşamına uygun olarak hayata geçiriliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda.

Doka Evleri Aydınlı konut projesinin konumu ;

Konut projesi, Aydınlı Kavşağına’na 1 km uzaklıkta hayata geçiriliyor. Proje; Kurtköy Gişeleri’ne 8.4 km, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı Yolu’na 11 km, Pendik Sahilyolu’na 6.5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 8.2 km mesafede inşa ediliyor.

Orman manzarasına sahip olan konut projesi, toplu taşıma olanaklarına da çok yakın. Proje hem şehir içi hem de şehir dışı yolculuk yapabilmek için oldukça uygun bir konumda.

Doka Evleri Aydınlı konut projesi, Aydınlı Mah. Bahçeler Sok. No: 114, 34953 Tuzla/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*