İstanbul Aydos Panorama Projesi Teslim Tarihi Belli Oldu

Aydos Panorama Projesi
Aydos Panorama Projesi

Aydos Panorama Projesi İstanbul’un Kartal ilçesinde, Ödül Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Aydos Panorama konut projesi, toplam 19 bin m2 arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Aydos Panorama Projesi 3 bloğun bulunduğu konut projesi, toplam 90 adet daireden meydana geliyor. İstanbul Aydos Panorama Projesi 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. İstanbul Aydos Panorama Projesinde dubleks daire seçenekleri de bulunuyor. Aydos Panorama Projesi 2+1 daireler 125m2, 3+1 daireler ise 145 m2, 4+1 dubleks daireler ise 200m2 büyüklüğe sahip olarak tasarlandı.

Aydos Panorama Projesi Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Aydos Panorama Projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 498 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projedeki 3+1 tipteki daireler 626 bin TL ila 680 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Projedeki 4+1’ler ise 815 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Aydos Panorama Projesi 200 bin TL ila 250 bin TL arasında yapılacak ara ödemeler ile teslime kadar 75 bin liralık ara ödeme ardından tekrar 75 bin liralık bir ara ödeme ile kalan kısım için teslime kadar 5 bin liralık aylık taksitlerle ödeme yaparak kalanın tamamını teslimde ödeyebilmek mümkün.

Aydos Panorama Projesi sosyal donatı olanakları

Aydos Panorama Projesinde birçok sosyal donatı olanağı mevcut. Projede çocuk oyun alanları, futbol sahası, basketbol sahası, kameriye, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği var. Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Projede merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Aydos Panorama Projesi nerede yükseliyor?

Aydos Panorama Projesi, İstanbul’un gelişmekte olan ilçelerinden Kartal’da inşa ediliyor. Aydos Panorama konut projesi, Hürriyet Mah. Uzmanlar Cad. Yağmur Sok. No: 7 Kartal/İstanbul adresinde yer alıyor.

 

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*