Kayseri Tomarza TOKİ konutlarının temeli atıldı

Kayseri Tomarza TOKİ
Kayseri Tomarza TOKİ

Kayseri Tomarza TOKİ konutlarının temeli atıldı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tomarza ilçesinde Kayseri Tomarza TOKİ konutlarının temel atma törenine katıldı. Kayseri Tomarza Toki’nin yapmakta olduğu 2. etap konutlar için düzenlenen temel atma törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, törende yaptığı konuşmada her zaman uyum içinde çalıştıklarını belirterek, dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediklerini belirtti. Konuşmasında Kayserigaz yönetimi ile Ankara’da yaptığı görüşmeden de bahseden Başkan Büyükkılıç, “Tomarza’mızın yanı sıra Sarıoğlan, Özvatan, Felahiye, Pınarbaşı ve Sarız ilçelerimize de gaz ulaştırılması için ısrarlı olduk. Ayrıca Tomarza’ya doğal gazın Eylül ayında verileceğini belirttiler. Büyükşehir Belediye’mizin de ortaklığının olduğu Kayserigaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Az konuşan çok çalışan bir anlayışla en güzel hizmeti vermek için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “Doğalgaz nedeniyle ilçemizde yapılması gereken hizmetler oldu. Gerek parke gerekse asfalt konusunda gereğini yaptıklarını belirtti. Eksiklerimiz varsa onları da telafi ederiz. Elhamdülillah, gücümüz de, ekibimizin tecrübesi de, mali yapımız da yerinde. Az konuşan çok çalışan bir anlayışla çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 277 konuttan oluşan TOKİ konutlarının temeli dualarla atıldı.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*