Kayseri’de Ulaşım Yatırımları Hız Kesmiyor

bfcbcbd
bfcbcbd

Kayseri’de ulaşım yatırımları hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç kentte devam eden ulaşım yatırımlarının son durumları hakkında bilgi verdi.

Kentte ulaşım yatırımları konusunda açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Dağ Yolu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nı 15 Temmuz Bulvarı’na trompet kavşak modeliyle bağlayacaklarını ve bu çalışmalar kapsamında 15 Temmuz Bulvarı’nın ilk etabında da asfaltlama aşamasını bitirdiklerini belirtti.

Kayseri Organize Sanayi’yi Talas’a bağlayacak olan 11 km uzunluğundaki 15 Temmuz Bulvarı’nda çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, bulvarın ilk etabında asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını da söyledi.

15 Temmuz Bulvarı bağlantısı için yeni bir alt geçit daha planladıklarını dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, “15 Temmuz Bulvarı’nı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na trompet kavşak ile bağlayacağız. Trompet kavşak ihalesini 8 Ağustos Perşembe günü yapacağız. Trompet kavşakta bir adet 11X27 metre ebatlarında alt geçit olacak.

Ayrıca Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nı genişletmek ve trafiği rahatlatmak amacıyla 450 metre uzunluğunda betonarme istinat duvarı yapılacak. Bu önemli yatırım için projemizi ve ihale hazırlıklarını tamamladık’ dedi.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*