Yeşilyurt Tarım Arazilerinin Ulaşım Ağı Güçleniyor

Yeşilyurt Tarım Arazileri
Yeşilyurt Tarım Arazileri

Yeşilyurt Tarım Arazileri Samanköy Mahallesinde devam eden sathi kaplama çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘İlçemizin tarım yapılan tüm mahallelerinde arazi yollarının iyileştirme çalışmaları ekiplerimiz tarafından aralıksız yapılmaktadır. Yeşilyurt Tarım Arazileri ülke ekonomisine katkı sunan çiftçilerimizin ve üreticilerimizin hayatını kolaylaştırmaktadır. Yeşilyurt Tarım Arazileri Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşları yollarla buluşturmaya devam etmektedir. Başkan Çınar, “Yeşilyurt’un tüm bölgelerindeki ulaşım ağının konforlu ve güvenli olabilmesi adına çok yoğun çalışıyoruz. Sıcak asfalttan sathi kaplamaya, metruk ev yıkımından perde duvar ve taş duvar çalışmalarına kilit taşı döşemelerinden kaldırım yenilenmesine kadar bütün alt ve üst yapı hizmetlerimizi aksatmadan sürdürerek, ilçemizdeki yaşam düzeyini daha iyi bir noktaya ulaştırmaya çalışıyoruz. İlçemizin farklı bölgelerinde tarım ve hayvancılık işlerini sürdüren çiftçilerimizin ve üreticilerimizin tarlasına bahçesine daha kolay, daha zahmetsiz ve rahat gitmesi adına kırsal bölgelerimizdeki ulaşım ağını daha nitelikli hale getiriyoruz.

Yeşilyurt’ta tarım arazilerinin ulaşım ağı nitelikli hale geliyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Başkan Yardımcısı Şahin Özer, Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte Samanköy Mahallesine giderek, burada devam eden sathi kaplama çalışmaları ve yol yenileme hizmetlerini yerinde inceledi.

Samanköy Mahallemizin gerek cadde ve sokakları gerekse de tarım alanlarına giden yollarını sathi kaplama çalışmasıyla modern bir görüntüye kavuşturacağız. Bu ve benzeri çalışmalarımızla ülke ekonomisine katkı sunan çiftçilerimizin yanında olmaya, onların ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz. Yapılan çalışmalar sayesinde yollarımız daha konforlu ve güvenli hale gelecek. Biz sorunların doğru metotlar kullanarak kaliteli şekilde çözülmesinden yanayız, sathi kaplama metoduyla yollarımızı daha kaliteli ve nitelikli düzeye ulaştırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt’un günden güne gelişip büyüdüğünü hatırlatan Başkan Çınar, “Biz yaşadığımız ilçeye, kentimize hizmet etmekten mutlu oluyoruz. Yeşilyurt’un en uç noktasında yaşayan vatandaşlarımızı hizmetlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek sosyal ve kültürel, gerek tarım ve hayvancılık, gerekse yollar konusunda yapmış olduğumuz tüm çalışmalarla Yeşilyurt’un marka bir ilçe olması için 7/24 hizmet üretiyoruz. Bizim yapacak daha çok işimiz, alacak çok mesafemiz var, halkımızın refah ve huzuru için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim için bir dua, bir tebessüm yeter. Hemşehrilerimizin çalışmalarımızdan memnun kalması bizi daha fazla hizmet üretme noktasında teşvik ediyor”dedi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*