Bodrum’da projeler tek tek mühürlendi

Bodrum’da projeler
Bodrum’da projeler

Bodrum’un kıyı ve koylarında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 8 projenin mühürlendiğini belirtti. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum’da incelemeler yapan Bakan Kurum, 8 projede yapım çalışmalarının durdurulduğunu açıkladı.

Sahil güvenlik botuyla Bodrum’un kıyı ve koylarını gezen Bakan Murat Kurum, Gündoğan, Göltürkbükü, Gölköy, Gümbet, Yalıçiftlik ve Yalıkavak’ta imar planlarına ve yapı ruhsatlarına aykırı olarak inşaatları devam eden toplamda 1611 konut ve 4 otel projesi tespit ettiklerini ve bu projelerin mühürlendiğini belirtti. Bu projelerdeki aykırılıkların düzeltilmesi için ilgili inşaat firmalarına bir aylık süre tanındığını belirten Kurum, bu süre içinde gereken düzeltmelerin yapılmaması durumunda valilik aracılığıyla yıkımların gerçekleştirileceğini ve para cezası uygulanacağını açıkladı.

Hangi projeler mühürlendi?

The Bo Viera, Mandarin, Epique Island, Four Seasons, Bodrum Yalıçiftlik, Bodrum Demirbükü, Varyap Yalıkavak ve Le Chic projelerinin inşaatları durdurularak kendilerine aykırılıkların düzeltilmesi için bir aylık süre verildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*