Ethereum Destekli Emlak Tokeni Arzı

Ethereum Destekli Emlak Tokeni
Ethereum Destekli Emlak Tokeni

Ethereum Destekli Emlak Tokeni yatırımcıların vazgeçemedikleri yatırım piyasalarının başında geliyor. Ethereum Destekli Emlak Tokeni orta ve düşük gelir grubuna dahil bireyler, emlak ürünlerinin pahalı olması nedeniyle bu piyasalara yatırımda bulunamıyor. Blockchain teknolojisi sayesinde emlak karşılığında çıkarılan finansal varlıkların tokenize edilmesi, bu açıdan bir dönüm noktası oluşturuyor. Emlak piyasaları kapılarını geniş halk kitlelerine açıyor. Smartlands, bu konuda önemli bir adım atmıştı.

Son zamanlarda tokenize edilmiş menkul değerler piyasasında olağanüstü hareketlilik söz konusu. Özellikle Avrupa merkezli finansal piyasalarda tokenize edilmiş finansal ürünlere ilgi hat safhada.

Lüksemburg merkezli bir şirket, Ethereum ağından emlake dayalı token piyasaya sürecek. Property Token SA isimli şirket, Lüksemburg’un Belva kentinde yaptırdığı mülkiyeti tokenize etti. Bu finansal ürünü Ethereum blockchaini üzerinden piyasaya sürecek. Söz konusu ürünlerin peşinatı için 1000 dolar ödemek gerekiyor. Bu sayede bütün olarak ev alamayan bireyler, parça parça ev sahibi olabilecek.

Son günlerde ülkemizde emlak piyasasında yaşanan yavaşlamanın tersine dönmesinde tokenize edilmiş menkul değerler piyasası, etkili olabilir. Türkiye’deki faiz oranları düşerken tokenize edilmiş menkul değerler piyasası gibi yapısal bir dönüşüm, emlak piyasasının canlanmasına yol açabilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*