İstanbul İzmir Otoyolu Dev Proje Bugün Açılıyor

İstanbul İzmir Otoyolu
İstanbul İzmir Otoyolu

İstanbul İzmir Otoyolu dev projesinde sona gelindi. İstanbul İzmir OtoyoluBaşkan Erdoğan’ın katılacağı açılış töreninde İstanbul’dan İzmir’e yolculuk 3.5 saate düşecek. Bu bağlamda ‘’ İstanbul- İzmir otoyolu ne zaman, saat kaçta açılacak?’’ sorusuna yanıt aranmaya başladı. Seyahatlerini bu güzergah üzerinden gerçekleştirecek olan vatandaşların otoyolla iki kent arasının 404 kilometreye düşecek. İstanbul- İzmir otoyolu ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar…

Dev Proje Bugün Açılıyor

İstanbul- İzmir otoyolu 3.5 saate düşecek! On binlerce vatandaşın merakla beklediği İstanbul- İzmir otoyolu açılışı için geri sayım başladı. Seyahatlerini sık gerçekleştirecek olanlara büyük kolaylık ve konforlu imkan sunacak olan otoyolun açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Bu projeyle 9 saatlik İstanbul-İzmir arası 3,5 saate düşürecek. En önemli projeler arasında yer alan İstanbul- İzmir otoyolu bugün açılıyor.

İstanbul İzmir Otoyolu Ne Zaman Açılıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 4 Ağustos 2019 Pazar günü, Türkiye’nin en büyük otoyol projesi İstanbul- İzmir otoyolunun açılışı yapılacak. En önemli projeler arasında yer alan İstanbul- İzmir otoyolu 8,5 saat süren ulaşım, 3,5 saate düşecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*