İstanbul-İzmir Otoyolu Yarın Açılıyor

İstanbul İzmir Otoyolu
İstanbul İzmir Otoyolu

Türk Milleti’nin en büyük ve pahalı yatırımlarından olan İstanbul-İzmir Otoyolu belirlenen süreden önce, 4 Ağustos’ta hizmete giriyor. Açılış için AKP dev bir miting düzenleyecek. Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, “Cumhurbaşkanımız, mitingde halkla ve teşkilatlarımıza hitap edecek” dedi.

İstanbul-İzmir Otoyolu, İzmir ve İstanbul arsaındaki 8,5 saatlik seyahat süresini 3,5 saate düşürecek otoyolun 192 km kesmi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın hizmete açılıyor.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 milyar dolarla Türkiye’nin en büyük yatırımı olan İstanbul-Bursa-İzmir otoyolu ve Şehir Hastanesi’nin açılışı için pazar günü Bursa’ya geliyor. Otoban açılışının bir miting havasına dönüştürülmesi planlanırken, açılışlar sonrası Cumhurbaşkanının AKP İl Teşkilatı ile de bir toplantı gerçekleştirmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için bütün Bursalıları açılış noktasına beklediklerini belirten Salman, “Cumhurbaşkanımız Bursa’yı çok seviyor ve değer veriyor. Bursalılar da Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’mizi seviyorlar. Her seçim döneminde partimize önemli destekler veriyorlar. Bizler de AK Parti olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hem sağlık hem de ulaşım alanında iki dev projeyi Bursa’mıza kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhuriyet tarihinin önemli yatırımlarından olan İstanbul- Bursa- İzmir Otoyolu’nun son kısmının Pazar günü açılacak olması bayram sevinci yaşatacak. Cumhurbaşkanımız Bursa’dan hem Türkiye hem dünyaya önemli mesajlar verecek” dedi.

Miting alanına otobüs kaldırılacak

Otobanın Saat 16.00’da “batı girişi” diye tabir edilen Badırga Mevkii’nde açılacağını ifade eden Salman, “Açılış miting havasında olacak. Bunun ardından Cumhurbaşkanımız Bursa Şehir Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirecekler. Ardından da teşkilatlarımızla bir araya gelecektir. Miting alanı için belirlenen noktalardan servisler kaldırılacaktır” diye konuştu.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*