İstanbul Narlıbahçe Evleri Nerede Yükseliyor?

İstanbul Narlıbahçe Evleri
İstanbul Narlıbahçe Evleri

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde, EYG Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri konut projesi, toplam 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

335 konuttan meydana gelen butik projede; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri var. Konut projesindeki 2+1 daireler 90 metrekare ile 115 metrekare arasında, 3+1 daireler 130 metrekare ile 170 metrekare arasında, 4+1 daireler 180 metrekare ile 220 metrekare arasında büyüklüklere sahip. Projede alçak katlı 5 konut bloğu bulunuyor. Konut projesinin Ağustos 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Narlı Bahçe Evleri konut projesi fiyat bilgisi

  • 2+1 tipteki daireler 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla,
  • 3+1 tipteki konutlar 1 milyon 110 bin TL’den başlayan fiyatlarla
  • 4+1 tipteki konutlar ise 1 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.
  • Projede esnek ve kişiye özel ödeme seçenekleri mevcut.

Narlı Bahçe Evleri konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede kapalı yüzme havuzu, spor kulübü, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, bisiklet parkuru, koşu parkuru, açık otopark ve çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çeken konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, oldukça merkezi bir yerde inşa ediliyor. Proje D-016 otoyolunun 300 metre güneyinde ve otoyola doğrudan bağlanan bir bulvar üzerinde konumlanıyor. Proje Necip Fazıl metro durağına 10 dakikalık mesafede yükseliyor. Proje; Çekmeköy Tıp Merkezi, Çekmeköy Belediyesi, Metrogarden AVM ve İdealistpark AVM gibi birçok yere oldukça yakın bir noktada yer alıyor.

Narlı Bahçe Evleri konut projesi, Necip Fazıl Mah. Hamza Yerlikaya Bulvarı No: 10 Ümraniye/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*