İzmir Park Yaşam Santorini Evleri

İzmir Park Yaşam Santorini
İzmir Park Yaşam Santorini

İzmir’in değer kazanan semtlerinden Çiğli’de , Ege ve Akdeniz’in tarihi güzelliklerini modern mimariyle birleştirdik, eşsiz bir yaşamı sizlere sunmaya karar verdik. İzmir Park Yaşam Santorini 74.000 m2’lik inşaat alanına sahip ve bölgenin en temiz havasının bulunduğu lokasyonda konumlanan Park Yaşam Santorini İzmir’in insan odaklı ve çevreci konsept proje olmasıyla farklılık yaratıyor. İzmir Park Yaşam Santorini projesinde yer alan dairelerin alanları 53 metrekareden başlıyor ve 114 metrekareye kadar yükseliyor. Park Yaşam Santorini’de 228 bin TL’ye 1+1 daire sahibi olunabiliyor.

İzmir Park Yaşam Santorini 228 Bin’den  başlayan fiyatlar

İzmir Park Yaşam Santorini çevreyolu bağlantılarına yakın konumu ve yanı başında yer alan izban ve otobüs durakları sayesinde, Çiğli, Mavisehir ve Karşıyaka’ya birkaç dakika mesafede. Özel okullara, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, yaşam ve eğlence merkezlerine komşu olan Park Yasam Santorini’de kısaca hayata en hızlı ve kolay şekilde ulaşmanızı sağlıyor.

İzka İnşaat imzasıyla İzmir Çiğli Egekent bölgesinde hayata geçirilen Park Yaşam Santorini’de dairelerin fiyatları 228 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

İzmir Çiğli Egekent bölgesinde İzka İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Park Yaşam Santorini projesinde 5 katlı ve 8 katlı olarak tasarlanan 16 blok bulunuyor.

21 bin metrekarelik alan üzerinde toplamda 524 daire olarak hayata geçirilen Park Yaşam Santorini 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçeneklerine yer veriliyor.

Ayrıca Bulunduğu lokasyon sebebi ile yapılan Zemin Etüd çalışmaları sonucunda, depreme en dayanıklı bölgede bulunan ve sert bir zemin üzerine oturtulacak olan proje Park Yaşam Santorini’de güvenli bir hayat yatırımcıları bekliyor.

Proje 539 konut ve hem dubleks hem de tek katlı müstakil 17 adet villa konseptinde santorini evlerinden oluşmaktadır.

1 odalı – 53 m² – Park Yaşam Santorini 1+1   274.000 TL ‘den 53 m²         5.170 TL/m²’den
2 odalı – 76 m² – Park Yaşam Santorini 2+1    390.000 TL ‘den 76 m²         5.132 TL/m²’den
3 odalı – 120 m² – Park Yaşam Santorini 3+1  485.000 TL ‘den 120 m²      4.042 TL/m²’den

Çiğli Park Yaşam Santorini projesinde spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, 2 adet panoramik ve tarihi asansör temalı asansörler, çocuklar için özel eğitici oyun alanları da yer alacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*