Korkmazkaya Çeşme projesi nerede yükseliyor?

Korkmazkaya Çeşme projesi
Korkmazkaya Çeşme projesi

İstanbul’un Pendik ilçesinde, TMZ Grup ve Korkmaz Grup ortaklığıyla hayata geçirilen Korkmazkaya Çeşme projesi, 2 blokta olarak 80 adet daireden meydana geliyor.

Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut. Projenin A bloğunda 3+1, B bloğunda ise 2+1 daireler var. Konut projesindeki 2 oda 1 salon daireler 96 ile 104 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 118 ile 121 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor. Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Korkmazkaya Çeşme konut projesi fiyatları

Projedeki dairelerin fiyatları, 316 bin TL ile 442 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde %10 peşinat sonrasında 6 ay sonra %15, 12 ay sonra %15 olmak üzere iki ara ödeme yapılması gerekiyor. Kalan konut bedeli için bir yıl sonra kredi kullanabilme olanağı var.

Korkmazkaya Çeşme konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kameriye ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri mevcut.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Ebeveyn banyolu projede balkon da mevcut. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda. Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan proje, butik yapısıyla ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi; Garanti Teknoloji Merkezi’ne 2 dakika, Çamçeşme Metro Durağı’na 2 dakika, Kaynarca Metro Durağı’na 5 dakika, hızlı tren ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika, Neormarin ve Pendorya alışveriş merkezlerine 2 dakika, Pendik Marina’ya 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Korkmazkaya Çeşme projesi, Çamçeşme Mah. Aydınlı Cad. Tasvir Sok. No: 14 Pendik/İstanbul adresinde yer alıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*