Medipol Üniversitesi arazi tahsisi haberlerine erişim engeli

Medipol Üniversitesi
Medipol Üniversitesi

Medipol Üniversitesi bina ve arazi tahsisi ile ilgili yapılan haberlere erişim engeli getirildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol Üniversitesi’ne yönelik hazine arazisi tahsisi ve hastanenin Sağlık Bakanı Koca’nın genelgesi ile ‘ileri düzey hastane’ ilan edilmesine yönelik haberlere erişim engeli getirildi. Erişim engeli getirilen

564 Linke Erişim Engeli Geldi.

İstanbul 6. Sulh Ceza Hâkimliği’nin İstanbul Medipol Üniversitesi ve Ankara Medipol Üniversitesi’nin başvurusu üzerine aldığı, 7 Ağustos 2019 tarihli karar ile Atatürk Orman Çiftliği ile TCDD Müze binasının Medipol Üniversitesi’ne tahsis edilmesine ilişkin habere erişim engeli getirildi.

Haberlerle “kişilik haklarının zedelendiğine” hükmeden mahkeme T24, Sözcü, Sol, BirGün, Halk TV gibi çok sayıda haber sitesi, CHP’nin internet sitesi ve Ekşi Sözlük bağlantılarının da aralarında bulunduğu 564 linke erişim engeli getirdi.

Erişim engeli getirilen haberler arasında Mustafa Kemal Atatürk’ün Atatürk Orman Çiftliği’nde çekilen video görüntüleri de yer aldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*