TOKİ Ankara Çankaya’daki iki değerli arsasını satışa çıkarttı.

toki ankara çankaya
toki ankara çankaya

TOKİ Ankara Çankaya ilçesi sınırları içinde bulunan iki değerli arsasını 05 Eylül 2019 Perşembe günü saat 13.30’da, TOKİ’nin Ankara Merkez Binası’nda yapılacak açık artırma ile satışa çıkartıyor. TOKİ Ankara Çankayat toplamda 48 bin 354 metrekarelik büyüklüğe ve ticaret&konut alanı niteliğine sahip iki arsa için istenen muhammen bedel 299 milyon 996 bin 510 TL olarak açıklandı.

TOKİ Ankara Çankaya % 25 peşin ve 48 ay vadeli olarak satışa sunulacak arsalar Çankaya Çukurambar mevkiinde 29101 ada 27 parsel ile 29102 ada 6 parselde Eskişehir ve Konya otoyolunun yakınında Muhsin Yazıcıoğlu caddesinde bulunuyor.

KDV’den muaf larak satışa sunulan iki arsa vade süresince üretici fiyat endeksi (ÜFE) artışına bağlı dönemsel artışlar altı ayda bir en fazla yüzde 6 oranında uygulanacak.

Toplu ulaşım hattının kesiştiği noktada bulunan arsa, ulaşım yollarına yakın olması, bölgenin çeşitliliği, altyapısı tamamlanmış bölgede bulunması ve merkezi konumu itibarıyla alıcılarına büyük avantaj sağlayacak arsaların ihalesine katılacak gerçek veya tüzel kişilerin katılım teminatı olarak toplantı öncesinde arsaların her biri için ayrı ayrı 500 bin TL katılım teminatı ödemeleri gerekiyor.

TOKİ’den yapılan açıklamaya göre, açık artırma müzayedesi 5 Eylül Perşembe günü saat 13.30’da, TOKİ’nin Ankara Merkez Binası’nda yapılacak. Ticaret ve konut alanı niteliğinde olan 2 arsa toplam 299 milyon 996 bin 510 TL muhammen bedel ve yüzde 25 peşin, 48 ay vadeli olarak satılacak.

Satışa sunula 2 arsa, Çankaya Çukurambar mevkiinde 29101 ada 27 parsel ile 29102 ada 6 parselde, Eskişehir ve Konya Otoyolu’nun yakınında Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde bulunuyor.

Açık artırmaya katılacak olan gerçek veya tüzel kişilerin, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde arsaların her biri için ayrı ayrı 500 bin TL katılım teminatı ödemesi gerekiyor. 2 arsa da KDV’den muaf. Vade süresince üretici fiyat endeksi (ÜFE) artışına bağlı dönemsel artışlar, 6 ayda bir en fazla yüzde 6 oranında uygulanacak.

Satış şartnameleri ve diğer konular hakkında detaylı bilgi TOKİ’nin Emlak Dairesi Başkanlığı’ndan temin edilebilecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*