TOKİ Hamidiye konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Hamidiye konutları
TOKİ Hamidiye konutları

TOKİ Hamidiye konutları projesinin teslim tarihi merak ediliyor. TOKİ Kırklareli hamidiye 535 konutta hak sahibi olan vatandaşlar Kırklareli Hamidiye evlerine başlandı mı? Kırklareli Hamidiye evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ’den Kırklareli Hamidiye konutlarının teslimine ilişkin yapılan açıklamada, “Kırklareli İli Merkez İlçesi Hamidiye Mahallesi 535 Adet Konut projemiz %74 inşaat aşamasında olup, çalışmaları devam etmektedir. Konutlarımız teslime hazır hale geldiğinde teslim işlemlerine başlanacaktır. Gelişmeleri web sayfamızdan takip edebilirsiniz.” denildi.

TOKİ Hamidiye konutları 4 katlı olacak

Projede inşa edilecek konutlar TOKİ’nin 2014’ten beri uyguladığı yatay mimari konsepte uygun olacak. Projede bina yükseklikleri zemin+4 kat olarak tasarlandı.

Projedeki konutların 245 adet 2+1 ve 290 adet ise 3+1 planında tasarlandı.

Projede cephe tasarımlarında zemin kat seviyesinde tuğla kaplamalar, söveler, dekoratif pencereler kullanıldı. Bölge, konut sahiplerinin gün içerisinde vakit geçirebileceği peyzajı, parkı, oyun ve spor alanları ile birlikte nitelikli bir sosyal çevre olarak planlandı.

Hamidiye TOKİ konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ konutları maliyetine satıyor. Bu açıdan önce konutların net maliyetinin hesaplanması gerekiyor. Bu durumda inşaata başlanmasının en az 2 ay kadar alabileceği sanılıyor.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*