TOKİ hangi ilde konut satışı yaptığını nasıl öğrenebilirim?

TOKİ hangi ilde
TOKİ hangi ilde

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye’nin her noktasında dar ve orda gelirli vatandaşlara uygun fiyata konut sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ yapacağı konutlar için kura çekilişi yaparak, TOKİ’ye başvuruda bulunanlar arasında kura yöntemiyle hak sahiplerini tespit etmeye çalışıyor. TOKİ’den kura sonucu ev almaya hak kazan vatandaşlar mutluluk yaşarken, TOKİ’den ev alamayan vatandaşlar ise bir sonraki TOKİ projelerini bekliyor.

TOKİ’nin hangi ilde konut satışının olduğunu nasıl öğrenebilirim? 

TOKİ binlerce vatandaşı ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ satışlarının nerede olduğunu merak eden vatandaşlar, TOKİ konut satışlarına ilişkin detayları kurumun internet sitesi üzerindeki “Talep ve Satış” bölümünden, tüm illerdeki konut satışları hakkında detaylı bilgi edinebiliyor.

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyen orta ve dar gelirli vatandaşlara yönelik Afyon Dinar Suçıkan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi, yine Afyon Bayat 3. Etap 236 adet konut projesi, Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 1. Etap 563 konut projesi, Denizi, Çankarı, Çorum, Edirne, Kütahya, Kocaeli, Malatya, Niğde ve daha bir çok il ve ilçede TOKİ konut satışları yapılmaktadır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*