TOKİ Rize kura sonuçları açıklandı mı?

toki rize
toki rize

Türkiye’nin 67 ilinde hayata geçirilen 50 bin yeni sosyal konut projesi kura çekilişleri devam ediyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ) Rize’nin Güneysu ilçesinde inşa edilecek konutların hak sahipleri gerçekleştirilen kura ile belirlendi. TOKİ Rize 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında alt gelir grubuna yönelik Rize Güneysu’da toplam 133 konutun kurası çekildi. TOKİ Rize Güneysu kura sonuçları ile ilgili detaylar.

Kura töreni Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Salonu’nda noter huzurunda yapıldı. Toplam bin 287 başvurunun yapıldığı projede konut sahibi olan vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. TOKİ Rize Güneysu projesi kapsamında toplam 133 konutun kurası yapıldı. 133 konutun 78’i 2+1, 55i de 3+1 planda olacak.

Proje kapsamında alt gelir grubuna yönelik olan 2+1 konutlar 828 TL’den başlayan taksitlerle yüzde 10 peşin 180 ay vade, orta gelir grubuna yönelik olan 3+1 konutlar ise 1.083 TL’den başlayan taksitlerle yüzde 10 peşin 180 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu.

TOKİ kura sonuçları için buraya tıklayınız!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*