Vakıfbank Sarıpanjur konut kredisi şartları ve faizleri nelerdir?

Vakıfbank Sarıpanjur
Vakıfbank Sarıpanjur

Vakıfbank Sarıpanjur Konut Kredisi uygulaması ile düşük faiz oranları üzerinden kredi veriyor. Vakıfbank Sarıpanjur uygulaması ile %0,70 faiz oranı ile konut kredisi seçeneği sunuyor. Vakıfbank Sarıpanjur konut kredisi ile düşük faizli  konut kredisi çekmek isteyenler bu konuda Vakıfbank’ı tercih edebilirler.

Vakıfbank Sarıpanjur Konut Kredisinin özellikleri

Vakıfbank Sarıpanjur Konut Kredisi kampanyası kapsamında enflasyon oranında değişken faiz oranları uygulanacaktır. TÜİK’ten alınan verilere göre en güncel TÜFE yıllık olarak yüzde değişim oranına banka marj oranı eklenerek hesaplanan faiz oranı ile kullanılacaktır.

Önce sabit sonra enflasyona endeksli SarıPanjur uygulamasında kredi 5 yıla kadar seçeceğiniz bir dönem süresince sabit faiz oranı ile kullanılacak ve vadesinde de değişken faiz oranı olacaktır.

Faiz oranı değişim aralıkları 3 ay, 6 ay veya 12 ay yani 1 sene olacak. Kredi faiziniz, bulunduğunuz aydan bir önceki ayda TÜİK tarafınca duyurulan TÜFE yıllık değişim oranına banka marj payı da eklenecek ve her değişim periyodunda da bu işlem uygulanacaktır.

Krediniz toplamda 180 aya kadar taksitlendirilebilir. Kredi taksitlerinizi sadece aylık eşit vadeli olarak ödemeniz mümkündür.

Kredi vadesi süresince faiz oranınız, sözleşmede ifade edilen en yüksek faiz oranını aşmayacaktır. Taksitin bir bölümünü veya hepsini vadesinden önce öderseniz de erken ödeme tazminatı ödemeyeceksiniz.

Vakıfbank Sarıpanjur konut Kredisi için nasıl başvuru yapılır?

Vakıfbank müşteri destek hattı: 444 0 724 numaralı Vakıfbank Çağrı Merkezi numarasını arayarak 5- Başvuru işlemleri menüsünden 2- Kredi Başvuru seçeneğini seçerek 1- Konut Kredisi Başvurusu isimli menüsü ile birlikte başvurunuzu gerçekleştirmeniz mümkündür.

Ekspertiz ücreti ortalama alınarak hesaplanıp, konutun konumu ve metrekaresi gibi kriterler ile değişiklik gösterebilir. Ekspertiz ücreti fatura tutarı kadar alınmaktadır. Aylık ve yıllık toplam maliyet oranlarına kredi için alınan kredi tahsis ücreti, ekspertiz, faiz ve vergi ücretleri de dahildir.

Konut sigortası, DASK prim tutarı ve hayat sigortası maliyet hesaplamasına dahil değildir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*