Emlak Yönetimi bir ay içerisinde ofisleri kuruluyor

emlak yönetim
emlak yönetim

Nusaybin’de kimse mağdur edilmeyecek!

Emlak Yönetimi A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Kenan Apaydın, Nusaybin’deki TOKİ Konutlarında incelemelerde bulundu. Nusaybin’de yapılan konutlarda düzgün bir yerleşimin olması ve vatandaşların mağdur olmaması için Emlak Yönetimi ofislerinin bir ay içerisinde kurulmaya başlanacağı bildirildi.

Nusaybin’e giden Emlak Yönetimi A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Kenan Apaydın, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağırakçe, AK Parti Nusaybin ilçe başkanı Mehmet Latif Özel ve Kentsel Dönüşüm Ofisi Sorumlusu Sercan Barut ile görüştü. Yapılan konutlar hakkında bilgi alan Apaydın, daha sonra Fırat ve Abdulkadir Paşa Mahallesi muhtarlarıyla birlikte konutları teslim edilen mahallelerini gezdi.

Muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Kenan Apaydın, vatandaşların evlerine yerleşmede mağdur olmaması için Emlak Yönetim A.Ş. tarafından bir ay içerisinde Emlak Ofislerinin kurulacağını söyledi. Kenan Apaydın, “Biz buraya bugün Emlak Yönetimi A.Ş. olarak geldik. Bakanlığımız ile görüştükten sonra bize talimat verildi. Burada her bölgedeki etaplarda bir an önce hizmet verilmeye başlanacak. Bu yapılmış olan toplu konutlarda hiç kimsenin mağdur edilmeyeceği şekilde toplu bir yaşamın alanın sağlanacak” dedi.

TOKİ konutlarda yerleşmedeki avans ve aidat ücretleri hakkında da açıklama yapan Kenan Apaydın, avans ücretlerinin ortak alanda kullanılacak elektrik ve su gibi abonelikler ile demirbaş malzemeleri gibi bir seferliğe mahsus alınacağını bildirdi. Aidatların da her ay yapılan harcamalara göre alınacağını kaydeden Kenan Apaydın, avans ve aidat ücretlerinin vatandaşları mağdur etmeyecek en uygun miktarda belirlemeye çalıştıklarını belirtti.

Etapların bütçeleri ve yönetimlerini bir ay içerisinde hazırlamaya çalıştıklarını kaydeden Kenan Apaydın, kış aylarında vatandaşların mağdur olmaması için yoğun çaba içerisinde olduklarını söyledi. 12 etapta 5 binden fazla konut ve iş yerinin yapıldığını hatırlatan Kenan Apaydın, Emlak Yönetimi tarafından alınacak personellerin tamamının yerelden alınacağını söyledi. Kenan Apaydın, yönettikleri tüm site ve TOKİ’lerde çalışan personeli yerelden olmasına özen gösterdiklerini belirtti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*