En Uygun Konut Kredisi Faiz Oranı Hangi Bankada?

En Uygun Konut Kredisi
En Uygun Konut Kredisi

 Konut kredisi faizleri düştü

Bankaların konut kredisi faiz indirimi müjdeleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Kredi faizleri düştü haberleri en az kredi çekmek isteyenler kadar yüksek faiz oranı ile kredi çekmek zorunda kalıp kredi yapılandırma müjdesi bekleyenler tarafından da takip ediliyor. Düşen faiz oranları kredi çekmek isteyenler kadar kredi yapılandırma müjdesi bekleyenleri de umutlandırdı.

Konut Kredisi Yapılandırma Ekranı Açıldı!

İş Bankası konut kredisi faiz oranı düştü. Yapılan açıklama ile konut kredisi faiz oranı yüzde 1.17 seviyesine çekildi. İş Bankası konut kredisi yapılandırma ekranı da açıldı. Bankanın kredi yapılandırma faiz oranı ise yüzde 1.29 olarak duyuruldu. İş Bankası konut kredisi yapılandırma işlemlerine başlarken gözler diğer bankalara çevrildi.

Kamu bankaları tarafından da en geç Eylül ayı sonuna kadar yapılandırma konusunda yeni bir adım atılması bekleniyor. Ancak söz konusu yapılandırma oranının yeni açıklanacak olan düşük faizli konut kredisi oranı yerine farlı bir oran olarak belirlenebileceği belirtiliyor. Yüksek faizle konut kredisi çeken kişiler ise %0.99 ve %1.10 aralığında yapılandırma müjdesi gelmesi halinde kredilerini yapılandırma yoluna gidebileceklerini belirtiyor.

En Uygun Konut Kredisi Borç Transferi Faiz Oranı Kaç?

Bankaların konut kredisi faiz oranları düşerken konut kredisi borç transferi faiz oranı da düşmeye devam ediyor. Şu anda en uygun konut kredisi faiz oranı veren özel banka %1.17 oranı ile İş Bankası olarak öne çıkarken İş Bankası konut kredisi borç transferi yapmayacağını açıkladı.

İkinci en uygun banka ise %1.19 faiz oranı ile Akbank oldu. Akbank konut kredisi borç transferi yaparken bankanın bu oranı uygulayıp uygulamayacağı konusunda ise henüz net bir açıklama bulunmuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*