İş Bankası Konut Kredisinde 0.78 Faizli Kampanya başlattı

İŞ Bankası
İŞ Bankası

Konut kredisi çekerek ev satın almak isteyenler dikkat!

Konut kredisi faiz oranları hızla düşmeye devam ederken İş Bankası 0.78 faizle konut kredisi kampanyası başlattı. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler için İş Bankası 0.78 anlaşmalı konut projeleri listesi ve 0.78 konut kredisi kampanyası başlattı.

Konut kredisi borç transferi ve konut kredisi yapılandırma işlemlerine de başlayan İş Bankası aynı zamanda tüm başvurular için geçerli olan konut kredisi faiz oranını %1.17 seviyesine çekmişti. İş Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı %0.78 olan Yeni Konut Kredisi Kampanyası Başlattı!

İş Bankası internet sitesi üzerinden yeni yapılan kampanya duyurusu ile İş Bankası anlaşmalı konut projeleri için uygulanan konut kredisi faiz oranı %0.98 seviyesinden %0.78 seviyesine çekildi. Anlaşmalı konut projeleri için banka bundan sonra 600 bin liraya kadar olan konut kredisi talepleri için maksimum 120 ay vadeli olmak üzere %0.78 faiz oranı ile konut kredisi kullanma imkanı sunacak. Aradaki konut kredisi faiz oranı ise anlaşmalı konut projelerinin müetahhitleri tarafından karşılanacak. Başlatılan kampanya ile kira öder gibi ev sahibi olmanın da önü açılmış oldu.

0.78 Konut Kredisi Hesaplama!

İş Bankası anlaşmalı Konut Projeleri

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*