Popüler emlak sitesine Cinsel ilişki görüntülerini yükledi.

emlak ilani sitesinde soke eden cinsel iliski o
emlak ilani sitesinde soke eden cinsel iliski o

Amerika Tennessee’ye bağlı Nashville’da popüler bir emlak sitesine girenler büyük şok yaşadılar. ABD’de 399 bin dolarlık ev ilanına bakanlar, fotoğraflar arasında emlakçının yatak odasında çekilen utanç verici bir karesini gördü.  Sitede ‘Tuğla ev’ kategorisinde satışa sunulan dört yatak odalı bir evi gösteren onlarca fotoğraf arasında, banyoda cinsel ilişkiye giren çıplak bir kadın ve bir erkeğin görüntüleri yer alıyordu. Görüntüleri ilanın sahibi emlakçı Miguel Calvo’nun yüklediği ortaya çıktı.

Amerika, dün ortaya çıkan bir emlakçı skandalını konuşuyor. ABD’de hizmet veren bir emlak sitesindeki ev ilanına bakmak için fotoğraflara bakanlar şoka uğradı. Bunun nedeni, iddiaya göre, 4 yatak odalı bir ev ilanında paylaşılan fotoğrafların arasına emlakçının cinsel ilişki esnasında çektiği fotoğraflarını da yüklemesiydi.

Skandal olaya neden olan şahsın çalıştığı emlak şirketi Benchmark Realty’nin CEO’su Phillip Cantrell dikkat çeken bir açıklama yaptı: “Biz inanç temelli bir kurumuz ve uygunsuz içeriğe karşı şirket politikamız nettir. Ancak, suçlama yapıldığında da belirli bir soruşturma prosedürümüz var, gereksiz yere durumu daha da kötüleştirmemek için prosedüre göre hareket ediyoruz” dedi.

Tennessee’ye bağlı Nashville’deki dört yatak odalı bir evi gösteren onlarca fotoğraf arasında, banyoda cinsel ilişkiye giren bir kadın ve bir erkek de vardı.

Emlakçı Miguel Calvo, 399 bin dolar değer biçtiği eve yatak odasında çekilmiş özel kareyi de yanlışlıkla eklemişti.

Büyük rezaletin ortaya çıkmasıyla Calvo fotoğraftakinin kendisi olduğunu kabul etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*