Teknofest başladı mı? Teknofest’e nasıl gidilir? Teknofest ulaşım nasıl sağlanır?

Teknofest
Teknofest

Teknofest yoğun ilgi görüyor

Teknoloji ve havacılık tutkunlarının heyecanla beklediği Teknofest için geri sayım sona eriyor. Katılımın ücretiz olduğu Teknofest’e her yaş ve meslek grubundan ziyaretçi katılabiliyor. Teknofest’e gitmek isteyenler ulaşımın nasıl olduğunu merak ediyor. Toplu taşımayı kullanmak isteyenler ve kendi araçları ile gelecek katılımcılar ulaşım bilgilerini öğrenmek istiyor.

Teknofest’e nasıl gidilir?

Bir yıl boyunca teknoloji severlerin heyecanla beklediği Teknofest başladı. Türk savunma sanayi silahları bu festivalde sergileniyor. Dünyanın en dikkat çeken silahları Teknofest’te yer alacak. Türkiye’nin önemli kurumları ve firmalarının destekleriyle Türkiye’nin millî teknoloji üreten bir topluma dönüşmesi için farkındalık oluşturmayı hedefleyen TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali bugün ikinci kez kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen ve 550 binden fazla ziyaretçisiyle dünyanın en büyük ikinci havacılık etkinliği olmayı başaran ayakları yere basmayan tek festival TEKNOFEST’ in bu yılkı adresi Atatürk Havalimanı. Atatürk Havalanında düzenlenen festival büyük ilgi görüyor.

.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*