TOKİ 280 bin konutu 388 TL taksitle satacak!

TOKİ
TOKİ

TOKİ tarafından son olarak pek çok ilde 50 bin konut projesinin kura çekilişi tamamlanmıştı. Ancak TOKİ’nin yeni projeleri tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ’den dar gelirli vatandaşlara ailelere büyük müjde verildi.

TOKİ Dar gelirliler için yeni projeleri açıkladı. TOKİ 280 bin konut inşa edilecek. Binlerce vatandaş en az 388 TL aylık taksitlerle kira öder gibi konut sahibi olabilecek. Her yıl TOKİ tarafından duyurulacak tarihlerde sosyal konutların yeri ve fiyatı netleşecek. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen emekliler, TOKİ’nin emekli kontenjanını artırmasını vatandaşlarımız dört gözle beklemektedir.

TOKİ konutlar için peşinat oranları, projeye göre yüzde 10, 12, 15, 20, 25 olarak değişiklik göstermektedir. Ödenen peşinata göre vade de uzayabiliyor. Vade süreleri de projeye göre 96, 108, 120, 180, 216 ve 240 ay oluyor. Açık satışlardan dar gelirli vatandaşlar, emekliler ve şehit aileleri yararlanabiliyor.

TOKİ’nin yeni projeler hız kesmeden sürüyor.

TOKİ tarafından konu hakkında yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Son olarak bu bağlamda 26 ilde 2 bin 395 konut açık satışa çıktı. Son projelerle 345 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Ayrıca 2019-2023 yılları arasında dar gelirli aileler için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 280 bin konut inşa edecek. Her yıl belirli tarihler aralığında konutların yeri ve fiyatı açıklanacak. TOKİ’nin emekli kontenjanlarının arttırılması da gündemde yer alıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*