TOKİ Yatırımcılara konut ve iş yeri fırsatı sunuyor

toki
toki

TOKİ 22 ildeki 57 konutu ve 23 şehirdeki 168 iş yerini açık

artırmayla satıyor

TOKİ’nin iştiraki olan kurumlardan Emlak Yönetim A.Ş. tarafından düzenlenen açık artırma 17 eylül 2019 salı günü TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki Merkez Binası’nda ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda saat 13.00’de gerçekleştirilecek.

İş yerlerinin bulunduğu şehirler ve ödeme planı şöyledir;

%10 – %15 – %25 peşinatlar ve 120 ya da 144 ay vade ile satışa sunulan 168 işyeri, Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Bitlis, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Hatay, Isparta, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırşehir, Kütahya, Konya, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muş, Rize, Siirt, Şanlıurfa, Tokat ve Trabzon şehirlerinde bulunuyor.

Konutların bulunduğu şehirler ve ödeme planı

Açık artırmayla satışa sunulacak 57 konut Afyonkarahisar, Ankara, Bilecik, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Erzurum, Isparta, Karabük, Kars, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Siirt, Tokat, Uşak ve Yalova şehirlerinde bulunuyor.

Ankara Kuzey Kent Projesinde satışa sunulan 15 konut yüzde 10 -15 – 25 peşinat ve 96 -108 ya da 120 ay vade seçenekleriyle satışa sunulurken diğer kentlerdeki konutlarda ödeme planı olarak yüzde 25 peşin kalanı 120 ay vade imkânı var.

Satışa sunulan konut ve iş yerleri ile ilgili detaylı liste için www.emlakyonetim.com.tr internet sitesi üzerinden canlı yayınlanarak buradan teklif de verilebilecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*