Yenimahalle Toki Konutları Sakinlerinin Yetkililerden Talepleri Var

Yenimahalle Toki
Yenimahalle Toki

Uzun zamandır teslim edilmesi beklenen fakat teslim edilmeyen, Büyük Sivas Medya Grubu’nun gündeme taşıması ile teslimi hızlanan TOKİ konutları sakinlerinden talep ve şikayetler var.

Vatandaşlardan Şikayetler var

Toki Yenimahalle konutlarında oturan vatandaşlardan;

“Merhaba, Yenimahalle toki konutları teslim ediliyor, ancak doğalgaz su gibi aboneliklerde sorun var. Abonelik için giden kişiler eli boş dönüyor. Haber yapıp ilgili kişilere duyurabilirseniz memnun oluruz. Teşekkür ederim”derken bir diğer vatandaş,

Yeni teslim edilmeye baslananan yenimahalle tokiye evimizi teslim almaya giderken otobus bulamadik polis lojmanlari otobusu Ile gelmeye calisalim dedik 1,5 saatte bir geliyormus mecburen kumbet arabasina binip son durakta inip 3,6 km yuruduk lutfen acilen yenimahalle tokiye otobusler baslasin”dedi.

Bir başka vatandaş ise “İyi akşamlar öncelikle Yenimahalle Toki haberlerini yaptığınız için teşekkürler. Sorunlar elektrik suyla kalmıyor malesef en büyük sorun okul ilkokul öğrencimiz var hangi okula nasıl gidicek bunuda dile getirirseniz memnun oluruz şimdiden teşekkürler.” diyerek mağduriyetlerini dile getirdiler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*