Aydın Söke’ye dev proje yapılıyor

aydın söke
aydın söke

Mylife Point’in temeli atılıyor

Aydın’da inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Yavuzlar İnşaat, Söke’deki Mylife Point projesinin temelini önümüzdeki günlerde atacağını duyurdu.

Proje hakkında bilgiler veren Yavuzlar İnşaat Proje Satış Müdürü Murat Yıldız, “Projemiz 2 blok ve cadde dükkanlardan oluşacak. 184 dairenin yer alacağı büyük projenin hatları daha önce belirlenmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İmar Yönetmeliği’ndeki değişikliğinden kaynaklanan sebeplerden dolayı proje beklemedeydi. Konut sahibi olmak isteyenlerin heyecanla beklediği bu önemli proje diğer projelerde olduğu gibi Yavuzlar İnşaat’ın modern, çağına yakışan ve kullanışlı konut stilini mimari yapıya yansıtıyor. Söke şehir merkezinde şehrin tüm dinamiklerinin kesişim noktasında yer alan proje geniş sosyal alanları ve modern stili ile fark yaratacak.

Kentin her noktasına kolaylıkla ulaşım sağlayabilen elverişli ve merkezi konumu ile değerlenen projenin bölgede eşi benzeri yok. Kent merkezinde modern bir konut düşleyenler, Mylife Point ile kelimenin tam anlamıyla hayal ettikleri noktada olacaklar.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*