Ekim ayında satışa çıkacak olan uygun fiyatlı yeni konut projeleri

ekim
ekim

2019 Ekim ayında satışa çıkacak yeni konut projeleri

2019 Ekim ayında satışa çıkacak olan uygun fiyatlı yeni konut projeleri belli oldu. Ekim ayı içerisinde satışa sunulacak yeni projeler ev sahibi olmak isteyen vatandaşları bekliyor.

Konut sektörünün canlanmasıyla birlikte inşaat firmaları Ekim ayındaki 2 yeni projesini satışa çıkaracak. Ekim ayında satışa sunulacak projeler lansman fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

1-V Orman projesi; İsra Group A.Ş tarafından hayata geçirilecek.

V Orman projesiyle Bolu Mudunu’da ikiz villa, apart daire ve otel konseptinin yer alacağı “Doğal Yaşam Köyü” inşa edilecek. Proje kapsamında triplex villa, 1+ 1 ve 2+ 1 apart daireler satışa sunulacak. Mudunu V Orman’da konut büyüklüğündeki villalar 202 metrakare, apart daireler ise 64 metrekare ile 113 metrekare arasında olacak.

Projeyi incelemek için buraya tıklayınız.

2-Flores Topkapı, Ekim ayı içerisinde satışa sunulması beklenen proje

Flores projesi, İstanbul Topkapı’da olacak. Ön satışları halen devam eden proje 2 blok olacak. Flora İstanbul projesinde 1+ 1 ve 4+ 1 konutlar satışa sunulacak. Flores Topkapı’da alışveriş için ticari alanlar, açık ve kapalı otoparklar, hamam, fitness salonu, kütüphane ve sinema salonu gibi sosyal faaliyet alanları yer alacak. Proje hakkında detayları öğrenmek için aşağıdaki adrese tıklayabilirsiniz.

Projeyi incelemek için buraya tıklayınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*