Folkarttan İzmir’e 3 yeni proje

Folkart
Folkart

Folkar Vega satış oranı %40 arttı

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, şu anda inşaat halinde 5 projelerinin bulunduğunu, Folkart Vega’nın en son çıkan proje olduğunu, 8 ay önce tanıtımını yaptıklarını belirterek, inşaatın gelecek günlerde yükselmeye başlayacağını, Folkart Vega’da yüzde 40 satış oranına ulaştıklarını söyledi.

Folkart’ın 2017’de ciro bazında Türkiye’de en çok gayrimenkul satan 4. firma olduğunu belirterek, 2018 sonuçları açıklandığında 1-2 basamak daha yükselebileceklerini, 2019’da ise ilk sıraya yerleşebileceklerini aktardı.

Mesut Sancak, bugüne kadar İzmir’de 6 milyar liralık yatırım değerine sahip projelere imza attıklarını belirterek, şirketin yatırımcısına sağladığı yüksek kazançtan bahsetti. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak projelerden bahsetti.

Folkart Incity tanıtımına Mayıs 2017’de start verdik, kasım sonu teslimlere başlıyoruz. Yatırımcılarımız yüksek kar elde ediyor. Folkart Life Bornova’da lansman fiyatlarıyla bugünkü değer arasında yüzde 88 ila yüzde 107’lik bir artış söz konusu. Folkart Time’de bu oran yüzde 74 ila yüzde 99 arasında. Incity’de ise daha şimdiden yüzde 43 ila yüzde 92 arasında değişiyor.

3 yeni projeye başlıyoruz

  1. Mesut Sancak Gaziemir’de bin konutluk yeni bir proje yapacağız.

  2. İstanbul Hadımköy’de 600 dönümlük arazi üzerine 330 villa yapacağız.

  3. Alaçatı Reisdere bölgesinde villa projemiz var. 160 villalık projemize önümüzdeki yıl başlamayı hedefliyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*