GYODER Akademi’den Proje Yönetimi Destekli Eğitim

GYODER Akademi’den Proje
GYODER Akademi’den Proje

Kimler Bu Eğitime Katılmalı?

Doç Dr. Murat Yalçıntaş, Doç Dr. Ayşe Dilara Altıok Yılmaz, Dr. Hikmet Erkan tarafından verilecek olan eğitim 5 kasım salı günü 09.30-12.30 saatleri arasında Swissotel Bosphorus Özyeğin Üniversitesi MBA Kampüs Binası Alp Alkaş Perakende Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bu eğitimde yatırımcılara müşteriyi nasıl kazanabileceklerini, günümüz teknolojisine ve piyasasına nasıl adapte olabileceklerini, aynı zamanda teşvik yatırımlarının tam olarak ne olduğunu ve profesyonel bir destek ile teşvik kredilerine nasıl ulaşabilecekleri, proje yönetiminin tam olarak ne olduğu, şirketlere ne gibi katkıları olacağı, banka ve finans kuruluşlarının proje yönetimine bakış açısı, zaman ve para anlamında nasıl katkısı olacağı, yatırımcıların en uygun yatırımı nasıl yapacaklarını ve oluşabilecek nakit akışı sıkıntılarını nasıl en aza indirecekleri konularında yol gösterilmesi planlanmaktadır.

Eğitimde; proje yönetimi ve finans yönetimi kültürünün multi disipliner anlamda tüm katmanları ile analiz edilerek yatırımcı, müşteri, proje ve finans yöneticileri paydaşlarının en doğru hangi modelle ve yatırım şekliyle biraraya gelmeleri gerektiğini sentezlemek, bu yolda sektöre farklı bir bakış açısı kazandırmak amaçlanmıştır.

Gayrimenkul sektöründe ufkunu geliştirmek, günümüz şartlarına nasıl uyum sağlayacağını ve müşterinin beklentisini nasıl karşılayacağını öğrenip, finans yönetimine doğru bir şekilde yön vererek finans kaynağı yaratmak isteyen yatırımcılar, sektörde çalışan proje paydaşları (proje sponsorları, proje sahipleri, kullanıcılar, proje ekip üyeleri, proje yöneticileri, proje liderleri vb.), proje yönetimi, teşvik yatırımları ve finans modellemesi hakkında derinlemesine bilgi edinmek isteyenler, profesyonel anlamda uzmanlığını uygulamak isteyen kişiler eğitime katılabilirler.

Eğitimin ücreti kişi başına KDV dahil 350 TL olup GYODER üyeleri için 250 TL olarak uygulanacaktır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*