ING Bank %1,17 Faiz Oranlı Konut Kredisi Kampanyası

ING Bank
ING Bank

Evim büyük faizim küçük olsun

Turuncu ekstra paketleriyle bireysel kredilerde müşterilerinin yanında olmaya devam eden ING Bank konut kredisi kampanyasıyla da adından sıkça söz ettirmeyi başarmaktadır. Ekonomiye katkı sağlayan ING’den 120 ay vade seçenekleri ve %1,17’den başlayan faiz oranlarıyla konut kredisi kullanarak ev almanın tam zamanı!

ING Bank kurumsal internet sitesi üzerinden kredi başvuru randevusu alabileceğiniz konut kredisinde size en uygun konut kredisini ödeme seçeneğine göre mortgage uzmanlarımıza danışabilirsiniz. Müşterilere 3 farklı geri ödeme seçeneğinin sunulduğu konut kredisinde bütçenize en uygun seçimi yapabilir, evinizde otururken taksitlerinizi rahat rahat ödeyebilirsiniz.

Sabit gelirliyseniz, ödemelerinizin ve faiz oranınızın da sabit kalmasını istiyor, ne ödeyeceğinizi en baştan belli olsun diyorsanız eşit taksitli ödeme planı,
“Ben nasıl istiyorsam, ödeme planını öyle oluşturalım” diyorsanız eşit anapara ödemeli planı,
“Taksiti giderek azalsın ya da artsın, ara dönemlerde ödeme yapayım” diyorsanız ara ödemeli kredi planından yararlanabilirsiniz.

ING Bank Konut Kredisi Kredi Maliyet Tablosu
ING Bank konut kredisi örnek ödeme tablosu ile 100 bin TL konut kredisi kullanımında ne kadar taksit ödeyeceğinizi önceden görebilme imkanına sahipsiniz. 120 aya varan vade seçenekleriyle müşterilerin beğenisine sunulan ING bank konut kredisi örnek ödeme tablosu şu şekilde belirlenmiştir:

Kullanılan kredi tutarı: 100.000 TL
Kredi vadesi: 120 Ay
Kredide uygulanan aylık faiz oranı: %1,17
Yıllık akdi faiz oranı: %14,04
Kredi tahsis ücret: 500 TL
Geri ödenmesi gereken aylık taksit tutarı: 1,555,07 TL
Aylık toplam maliyet oranı: %1,2028
Yıllık toplam maliyet oranı: %15,4283

ING bank tarafından müşterilere örnek olması amacıyla oluşturulan bu tabloda vade ve kredi tutarı için toplam maliyet gösterilmektedir. Toplam maliyete kredi tahsis ücreti, ekspertiz, ipotek tesis bedeli dahildir. Toplam maliyet oranına sigorta dahil edilmemiştir. ING kampanya koşullarını değiştirme, gerektiğinde kefil ve gelir belgesi talep etme ve uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama hakkına sahiptir.

ING Bank Konut Kredisi Hesaplama
ING Bank kurumsal internet sitesi üzerinde yer alan ING Bank konut kredisi hesaplama aracı sayesinde kredi kullanmadan önce size en uygun vade seçeneğini ve kredi tutarını hesaplayarak ne kadar aylık taksit ödeyeceğinizi ve kredi geri ödemede toplam tutarınızı önceden görüntüleyebilir, buna göre başvurunuzu banka şubesine yapabilirsiniz.

Örneğin bu araç ile hesaplama yaptığınızda 120 ay vade seçeneğinde aylık 3.000 TL taksit ödeyerek 241 bin 146 TL tutarında gayrimenkul alabilir, 192 bin 917 TL tutarında ise ING Bank konut kredisi kullanabilirsiniz. Bu tür bir kredi kullanımında banka tarafından talep edilen kredi tahsis ücreti ise 965 TL olacaktır.

ING Konut Kredisi Başvuru Randevu Talep Formu
Konut kredisi başvurusu en yakın ING Bank şubesine başvuruda bulunarak kullanmak istediğiniz konut kredisine başvurudabulunabilirsiniz. ING’nin avantajlı faiz oranları ile hayalinizdeki eve sahip olmak için randevunuzu hemen oluşturun. ING Mortgage Randevu Talep Formu üzerinde doldurmanız bilgileri girdikten sonra konut kredisi başvurusu için randevunuzu tamamlayabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*