Supark Country Projesi ve ödeme olanakları

Supark Country Projesi
Supark Country Projesi

Supark Country konut projesi 32 adet villadan oluşuyor

İnşaatı tamamlanmış durumda olan villalar, 2 katlı olarak tasarlanarak satışa sunuldu. Konut projesinde 3+1 tipte ve 4+1 tipte villa seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. Projedeki 3+1 tipteki villalar 138 metrekare ila 145 metrekare arasında, projedeki 4+1 tipteki villalar ise 166 metrekare büyüklüklerde tasarlanarak satışa çıkarıldı.

Konut projesindeki 3+1 tipteki villalar 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 4+1 tipteki villalar ise 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Anahtar teslim durumdaki konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ya da ipotek kredisi programından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün durumda.

Lüks konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor. Projede açık otopark ve açık yüzme havuzu gibi birkaç sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanarak alıcıların beğenisine sunulan konut projesinde, ısınma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Lüks konut projesi, şık ve modern tasarımıyla da alıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Proje, şık ve modern tasarımıyla da ilgi görüyor. Proje aynı zamanda geniş ve yeşil peyzaj alanlarına da sahip durumda bulunuyor.

Konut projesi, Kocaeli’nin merkez ilçelerinden Gölcük’te yer alıyor. Supark Country konut projesi, Saraylı Örcün Mahallesi, Gölcük / Kocaeli adresinde inşa ediliyor.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*