Tima Terrace konut projesi nerede? fiyatları ne kadar olacak?

Tima Terrace konut projesi
Tima Terrace konut projesi

Kişiye özel ödeme seçenekleri bulunan proje

İstanbul’un Avrupa yakasının gelişmekte olan ilçelerinden Bağcılar ilçesinde, Tima inşaat firması tarafından inşa edilen Tima Terrace konut projesi, toplam 120 adet daireden oluşuyor.

Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda bulunuyor. Konut projesi, tek bir bloktan oluşuyor. Projedeki 1+1 daireler 73 metrekare, 2+1 daireler 108 metrekare, 3+1 daireler ise 113 metrekare ile 149 metrekare arasında büyüklüklere sahip olarak alıcıya sunuldu.

Konut projesinde yer alan 1+1 tipteki daireler, 2+1 tipteki daireler ve 3+1 tipteki dairelerin satışları sürüyor. Projede bulunan bu dairelerin fiyatlarının ne kadar olduğu konusunda firma tarafından bir bilgi verilmedi ve fiyatların yayımlanmasını istemediklerini söylediler. Bu sebepten ötürü biz de bilgi veremiyoruz.

Konut projesinde bazı sosyal donatı özellikleri mevcut durumda bulunuyor. Projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Su depolu ve jeneratörlü olan projede asansör de bulunuyor.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde klima da bulunuyor. Projede ayrıca geniş peyzaj alanları da yer alıyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda olan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Konut projesi, İstanbul’un gelişmekte olan bölgelerinden Mahmutbey’de inşa ediliyor. Tima Terrace konut projesi, Mahmutbey Mah. Soğuksu Cad. No: 17 34218 Bağcılar/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*