TOKİ Ankara Sincan konut satışı başladı!

TOKİ Ankara Sincan
TOKİ Ankara Sincan

TOKİ’den ayda 987 Lira taksitle satılık evler

TOKİ Ankara Sincan konut projesi kapsamında toplamda 237 adet konutu açık satış yöntemiyle, ayda 987 TL’den başlayan taksitlerle satışa sundu. Ankara Sincan TOKİ konutları başvuru şartları ve konut fiyatları haberimizde.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) vatandaşın uygun şart ve koşullarda ev sahibi olması için yurt genelinde konut satışlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ankara Sincan’da 237 adet konutun satışlarına bu sabah itibariyle başlandı. Ankara Sincan’da inşası devam eden 237 konut, açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. Başvurular 10 Ekim – 31 Aralık 2019 arasında TOKİ’ye yapılabilecek.

Türkiye genelinde her sene 50 bin’den fazla konut satışı gerçekleştiren TOKİ, Ankara Sincan’da devam eden projesinde evlerin satışlarına başladı. 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi konutların yer aldığı TOKİ Ankara Sincan konut projesi kapsamında ev fiyatları 158 Bin Liradan başlangıç gösteriyor. Sincan TOKİ konutlarında aylık ödemeleri 987 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. Ankara Sincan TOKİ konutlarında en pahalı ev ise 4+1 konutlarda 305 Bin TL’den başlıyor. Evin aylık taksitli satışı ise Bin 909 TL olarak açıklandı.

TOKİ Ankara Sincan konutlarından ev almak isteyenler bu sabah başlayan satış başvuruları için resmi web sitesi toki.gov.tr üzerinden daha fazla bilgi alabilirler.

TOKİ’nin Ankara Sincan konutlarına son başvuru tarihi 31 Aralık olarak açıklandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*