TOKİ İzmir Ödemiş ihalesi yapıldı

izmir
izmir

Başvuru ve kura çekiliş süreci başlayacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından İzmir İli, Ödemiş İlçesi’nde inşa ettirilecek olan İzmir Ödemiş Toki ilahesi gerçekleştirildi.

Toplam 468 adet daireden meydana gelen İzmir Ödemiş Toki Konutları projesinin ihalesi 09 Ekim 2019 tarihinde Çarşamba günü Saat 14:30’da T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı – Toplu Konut İdaresi Başkanlığı-TOKİ İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 Halkalı – Küçükçekmece / İstanbul adresinde yapıldı.

Toplu Konut projesinde 468 adet daire yer alıyor. Projede ayrıca 1 Adet Cami, 1 Adet 8 dükkân Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi de yer alıyor. İzmir Ödemiş TOKİ ilahesi ardından başvuru ve kura çekilişi süreci başlayacak.

İhalesi yapılan toplu konut projesinde dairelerin dışında ayrıca cami ve ticaret merkezi de bulunuyor. Açık ihale usulü ile ihale edilen toplu konut projede iki tip daire seçeneğine yer verilecek. Proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılması gerekiyor. Yer tesliminin ardından ise hemen işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 600 takvim gününde de işin bitirilmesi ve teslim edilmesi bekleniyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*