TOKİ Kasım 2019 Türkiye Geneli Satış Listesi Yayımlandı!

TOKİ
TOKİ

 İlk defa ev alacaklara ucuz ev müjdesi geldi.

TOKİ asgari ücretli çalışanlar, emekliler ve dar gelirliler için sadece 6 bin lira peşinat ve 344 liradan başlayan taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunan yeni konutlarını Kasım ayında satışa sunuyor. TOKİ Türkiye Geneli Satış Listesi güncellendi. Güncellenen liste ile başvuruları Kasım ayında başlayacak ucuz konut projeleri de belli oldu.

TOKİ Erzurum Ilıca Alt Gelir Grubu Konut Projesi (1 Adet Konut) TOKİ Erzurum 2019 konut projeleri arasında yer alan projede elde kalan son konut sadece 6 bin lira peşinat ile 240 ay vadeli olarak satışa sunulacak. TOKİ ev alma başvurusu bu proje için 4 Kasım 2019 tarihi itibari ile Ziraat Bankası Ilıca şubesi üzerinden yapılacak ve kurasız satılacak.

TOKİ Ankara Kuzeykent Toplu Konut Uygulaması (48 Adet Konut) Ankara Kuzeykent TOKİ evleri projesi kapsamında elde kalan 48 adet konut için başvurular 4 Kasım 2019 tarihi itibari ile başlayacak. TOKİ başvurusu yapmak isteyen Ankaralılar başvurularını Halkbank şubeleri üzerinden yaparken en düşük konut fiyatı 227 bin lira olarak uygulanacak.

TOKİ Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi Konut Projesi (17 Adet Konut) TOKİ Gümüşhane 2019 konut projeleri içerisinde yer alan Çamlıca Mahallesi konut projesinde elde kalan son 17 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre 1 Kasım 2019 tarihi itibari ile satışa sunulacak. En düşük konut fiyatının 141 bin lira olarak uygulandığı projede konut peşinatı 15 bin lira ve en düşük aylık taksit tutarı da 705 lira olarak uygulanıyor.

TOKİ Gümüşhane Merkez Çamlıca Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi (6 Adet Konut) TOKİ altı gelir grubu konut projeleri kapsamında üretilen 6 adet konut Halkbank Gümüşhane şubeleri üzerinden sadece yüzde 40 engelli raporu olan kişilere yönelik olarak satışa sunuluyor. 1 Kasım itibari ile başlayacak olan başvurularda en düşük konut peşinatı 19 bin lira ve en düşük aylık taksit tutarı ise 793 lira olarak uygulanacak.

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı Alt Gelir Grubu Konut Projesi (15 Adet Konut) TOKİ Kırşehir konut projeleri 2019 arasında yer alan alt gelir grubu konut projesi kapsamında satışa sunulan 15 konut için başvurular 4 Kasım tarihi itibari ile Ziraat Bankası şubeleri üzerinden kabul edilecek.

TOKİ Konya Emirgazi Toplu Konut Projesi (2 Adet Konut) TOKİ Konya 2019 projeleri arasında yer alan Emirgazi projesinde elde kalan son 2 adet konut için 623 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Konut başvuruları Ziraat Bankası Emirgazi Konya şubesi üzerinden 4 Kasım tarihi itibari ile kabul edilecek.

TOKİ Samsun Vezirköprü Kentsel Dönüşüm Projesi Orta Gelir Grubu (167 Adet Konut) TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi projesi kapsamında üretilecek olan 167 konut satışa sunuluyor. 3+1 konut başvurusu Ziraat Bankası şubeleri üzerinden 4 Kasım tarihi itibari ile satışa sunulacak. Kuralı olarak satılacak olan konutlarda kura çekilişi sonuçları ise 22 Kasım tarihinde belli olacak.

TOKİ Samsun Vezirköprü Kentsel Dönüşüm Projesi Alt Gelir Grubu (97 Adet Konut) 2+1 alt gelir grubu 97 adet konut Ziraat Bankası şubeleri üzerinden 4 Kasım tarihi itibari ile satışa sunulacak. Kuralı olarak satılacak olan konutlarda kura çekilişi sonuçları ise 22 Kasım tarihinde belli olacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*