Türkiye geneli TOKİ evleri satış listesi!

toki
toki

TOKİ dar gelirli günde 10 lira taksitle ev alma başvuru şartları

açıklaması!

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan konutlarla her yıl on binlerce vatandaş ev sahibi oluyor. Uygun fiyatlarla TOKİ tarafından satışa sunulan konutlar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak yakın bir süreçte 50 bin konut projesi kuraları çekilerek listelerde yer alan isimler açıklanmıştı. Kurum tarafından Eylül ayı ucuz konut ilanları yayınlandı. Konutlar 10 bin peşinatla 360 TL taksitle alınabilecek. Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile bunların dul ve yetimlerine 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli konut satışı yapılacak. Satıştaki konutlar için peşinat oranları, projeye göre yüzde 10, 12, 15, 20, 25 olarak değişiklik gösteriyor. Ödenen peşinata göre vade de uzayabiliyor. Vade süreleri de projeye göre 96, 108, 120, 180, 216 ve 240 ay oluyor.

TOKİ Burdur Gölhisar 2.Etap Yusufça Mahallesi Konut Projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yusufça Mahallesinde toplam 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 01 Ekim – 27 Aralık 2019 tarihleri arasında Ziraat Bankası Gölhisar şubesi üzerinden açık satışa sunuluyor.

TOKİ Kütahya Altıntaş Cumhuriyet Mahallesi Hürriyet Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 9 adet konut;ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 14 Ekim 2019 – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında Ziraat Bankası Altıntaş Kütahya şubesi üzerinden satışa sunulacak. Konut başvuruları 14 Ekim tarihinde başlarken en düşük konut peşinatı 11 bin 555 lira ve en düşük aylık taksit tutarı ise 320 lira olarak uygulanacak.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 2 adet konut;ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 07 Ekim 2019 – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında Ziraat Bankası şubeleri üzerinden açık satış yöntemi ile satışa sunulacak. Projede yer alan konutlar sadece 7 bin lira peşinat ve 331 liradan başlayan taksitlerle satışa sunuldu.

TOKİ Malatya Darande İlçesi Alt Gelir Grubu Konut ProjesiToplu

Konut İdaresi Başkanlığınca 1 adet konut;ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 07 Ekim 2019 – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında Ziraat Bankası şubeleri üzerinden açık satış yöntemi ile satışa sunulacak. Sadece 7 bin lira peşinat ve 394 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulan projeden ev almak isteyen kişiler için başvurular bugün itibari ile başladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye geneli satış listesi için beklenen listeyi açıkladı. Yayımlanan yeni listeyle birlikte TOKİ ev sahibi olmak isteyen alt gelir grubu vatandaşlar için çekilişsiz kurasız açık satış yöntemi ile sadece 10 bin lira peşinatla ev sahibi olma imkanı sundu.

Toki Ekim ayı ucuz evle projeleri ve listesi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*