Evin Ekspertiz Değerinin Tamamına Konut Kredisi verilir mi?

Evin Ekspertiz Değeri
Evin Ekspertiz Değeri

Peşinat ödemesi olmadan evin tamamına kredi veren bankalardan bir tanesi de QNB Finansbank. Banka hiçbir peşinat olmadan evin değerinin tamamına kredi imkanı sağlıyor.

Bankalardan konut kredisi kullanan vatandaşlar için sağlanan kredi imkanlarında, evin ekspertiz değerinin bir bölümüne kadar kredi sağlanıyor. Bunun için belli bir peşinat ödemesi yapması gereken vatandaşlar daha sonra geriye kalan değer için bankalardan konut kredisi kullanıyorlar. Peşinat olmadan evin tamamına konut kredisi veren bankalarda bulunuyor. QNB Finansbank’ta bu bankalardan bir tanesi.

EV DEĞERİNİN TAMAMI İÇİN KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

QNB Finansbank tarafından başlatılan kredi imkanında vatandaşların çoğu bankada uygulanan peşinat ödemesi yapmasına gerek yok. Banka tarafından yapılan açıklamada, QNB Finansbank konut kredisi ile ev almak isteyen vatandaşlar evin değerinin yüzde 100’ü için kredi kullanabilecekler. Peki bu kredi imkanı hangi koşullar altında vatandaşlara sağlanacak?

QNB Finansbank’ın sağladığı konut kredisinde yer alan faiz oranları, örnek ödeme tablosu ve krediye başvurularda dikkat edilecek hususlar şunlar;

QNB FİNANSBANK PEŞİNATSIZ EV KREDİSİ

Konut Kredisi Faiz Oranları QNB Finansbank aracılığıyla peşinatsız ev alımı için kredi kullanmak isteyecek olan vatandaşlara sağlanan faiz oranları şöyle; Kredi Özellikleri QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamda peşinatsız ev kredisi için vatandaşlara 180 aya varan vade imkanı sunulduğu açıklandı. Sabit faiz oranıyla sağlanana kredi evin ekspertiz değerinin %100’üne kadar sağlanıyor. Banka açıklamasında ayrıca vatandaşlara şu bilgiyi aktardı.

Teminat olarak mevcut evinizin ve satın alınacak evin gösterilmesi yeterlidir. Genel olarak kefil koşulu aranmamakla birlikte bankamız gerekli gördüğü durumlarda kefil talep edebilir.

Kredi Başvuru İşlemleri Söz konusu peşinatsız ev kredisi imkanlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar başvurularını QNB Finansbank şubelerinden yapabilirler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*