İstanbul Maltepe’de Halkalı Konutları projesi hayata geçiriliyor

İstanbul Maltepede Halkalı Konutları
İstanbul Maltepede Halkalı Konutları

Halkalı Projesi Demirli İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Söz konusu olan proje birçok bloktan oluşuyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Halkalı Konutları projesi bünyesinde 200 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yer alan bloklar on beş katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?
Halkalı Konutları projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 60 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor. Konutların büyüklükleri iki farklı plandan meydana geliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?
Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 konutların fiyatları 300 bin TL’den başlıyor. Halkalı Konutları projesinde bulunan 4+1 konutlar da 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?
Söz konusu olan projedeki konutlar Zümrütevler Mahallesi’nde inşa ediliyor. Halkalı Konutları projesi Nazmi İlker Sokak’ta hayata geçiriliyor.

Halkalı konutlarının 2022 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*