Recep Tayyip Erdoğan Parkı 2. Etabında Zemin Çalışması Başlatıldı

Recep Tayyip Erdoğan Parkı
Recep Tayyip Erdoğan Parkı

Aksaray Belediyesi tarafından Tacin Mahallesinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Parkının 2. etabında zemin hazırlığı çalışması başlatıldı.

Aksaray Belediyesi ekipleri, Recep Tayyip Erdoğan Parkının 2. etabında yapılacak yeşillendirme çalışması öncesinde zemin hazırlık çalışmasına başladı.

Aksaray Belediyesi kent estetiğine değer kazandırmak için şehir genelinde bulunan parklarda çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışması gerçekleştiriyor. Yaz sezonda birçok oyun parklarının bakım ve onarımını yapan ekipler, dinlenme alanlarında zemin ve kauçuk uygulaması yapmıştı.

Aksaray Tacin Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Parkının 2. etap kısmının üst yapısının tamamlanmasıyla parkta çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması başlatan ekipler, çim ekimi öncesinde zemin iyileştirme çalışması başlattılar. İlerleyen günlerde parkın genelinde ağaçlandırma çalışmasının başlatılacağı bildirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Parkı Yaklaşık 104 Bin Metrekareden oluşan içerisinde çocuk oyun alanları ve spor tesisi komplesine yer verilen 2. Etabında çok amaçlı Meydan’da yer alıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*