TOKİ Kahramankazan Projesi için Konut Teslim Duyurusu Yayımlandı

TOKİ Kahramankazan Projesi
TOKİ Kahramankazan Projesi

TOKİ Ankara Kahramankazan’da yapılan 334 konutluk projeye dair teslim duyurusu yayımladı. TOKİ tarafından yapılan açıklamada, konut teslimi için vatandaşlara bilgi verildi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı resmi web sayfasından yapmış olduğu açıklamasında, Ankara Kahramankazan’da yapılan 334 konutluk proje ile ilgili son gelişmeleri aktardı. Söz konusu projede yer alan vatandaşların konut teslim işlemleri için yapmaları gerektiğini ifade eden TOKİ hem sürece hemde yapılacak işlemler hakkında bilgi verdi. Çevre ve Şehirclik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı söz konusu teslim işlem sürecine dair, “Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesi 334 Konut Projesinde yer alan toplam 334 adet konutun alıcıları 25 Kasım – 06 Aralık 2019 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklardır.” bilgisini paylaştı.

Ankara Kahramankazan Atatürk Mahallesi Toplu Konut Şantiyesinde yapılacağını açıklayan TOKİ Başkanlığı, belirlenen tarihlerde teslim işlemlerinin 09.00’dan itibaren yapılacağı belirtildi.

TOKİ Başkanlığı bilgilendirme duyurusunda ayrıca söz konusu projelerin ilk taksitlerinin Aralık ayında yapılacağı bildirildi. Vatandaşların dikkat etmeleri gereken bir diğer husus ise KDV ödemeleri. Bu süreç içinde alıcıların KDV’yi ödemeleri ve belgelerini teslim etmeleri gerekiyor.

Toki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*