TOKİ’den 47 Şehirde 263 TL Taksitle Ev

toki
toki

Ev almak isteyen vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. TOKİ resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda farklı şehirlerde yapılan , yapımı devam eden ve yapılacak konutların satışa sunulacağına yer verildi.

Yayımlanan satış duyurularında, birçok şehirde 263 TL ‘den başlayan taksitlerle vatandaşların ev sahibi olabileceği bildirildi. 180 aya kadar vadelerle TOKİ , en düşük ev 63 bin 337 TL ‘den satışa sunuluyor. yüzde 25 peşinat sonrası kalan para ayda 263 TL taksitle ödenebilecek. 172 bin TL ‘lik evi almaya hak kazananlar % 25 peşinat sonrası ayda 719 TL taksit  ve 180 ay vade sonunda evin sahibi olur.

TOKİ resmi sayfasında yayımlanan duyurularda komut satışlarının 47 şehirde satışa sunulduğuna yer verildi. Başvurular Ziraat ile Halk Bankası ‘na yapılmaktadır. toki.gov.tr adresinden satıştaki konutların detaylarına bakabilirsiniz.

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI

  • T.C. vatandaşı olması,

  • Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,

  • Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç)

  • Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

  • Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 5.500.00 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 5500.00 TL olması gerekmektedir.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*