Türkiye Emlak Katılım Bankası Şubeleri Artıyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası
Türkiye Emlak Katılım Bankası

Türkiye Emlak Bankası yapılan yasal düzenleme ile Katılım Bankası olarak yeniden faaliyete alınmıştı. Banka hizmete başladığı günden bu yana yoğun bir şekilde çalışmaya devam ederken şube sayısını arttırıyor.

Emlak Katılım Bankası Şubeleri Artıyor!

Türkiye’nin en köklü bankaları arasında yer alan Emlak Bankası yaşanılan zorlu günlerin ardından tasfiye sürecine girmişti. AK Parti tarafından tasfiye sürecinden çıkarılan banka ardından katılım bankası olarak tekrar faaliyete alınmıştı.

Banka ilk olarak İstanbul Merkez Şubesi ile hizmet vermeye başlamıştı. Türkiye Emlak Katılım Bankası Merkez Şubesi Barbaros Mahallesi, Begonya Sk. No:9A, 34746 Ataşehir/İstanbul adresinde açılmıştı. Emlak Bankası şubeleri listesinde ikinci sırada yine İstanbul yer almış ve banka Emlak Katılım Bankası İkitelli şubesi ile ikinci şubesini açtığını duyurmuştu. Emlak Bankası İkitelli Şubesi adresi ise İstanbul İkitelli OSB. Atatürk Bulvarı No:54/2 İç Kapı No : 1 Başakşehir / İSTANBUL olarak duyurulmuştu.

Bankanın 3. şubesi ise aynı zamanda İstanbul dışındaki ilk şubesi olma özelliğine sahip olan şube ise Ankara’da açılıyor. Ankara Kızılay şubesi için çalışmalar başlarken şubenin dekorasyon ve tadilat çalışmalarına başlandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*