GESTAŞ Deniz Ulaşım İŞKUR aracılığı ile personel alımı yapacağını duyurdu!

GESTAŞ Deniz Ulaşım
GESTAŞ Deniz Ulaşım

GESTAŞ HANGİ KADROLARA PERSONEL ALACAK?

İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınladığı ilana göre GESTAŞ Deniz Ulaşım ve Turizm 03-12 Aralık 2019 tarihleri arasında ilan içeriğinde belirtilen 6 farklı kadroya personel alımı yapacak. Alınacak personeller GESTAŞ’ın bünyesinde daimi olarak istihdam edilecek olup, alınacak personeller görev yaptıkları yerlerde ikamet etmek zorundadır.

GESTAŞ Deniz Ulaşım ve Turizm Ticaret A.Ş, Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde 03 Kasım 2019 tarihli olarak yayınladığı ilana göre GESTAŞ Deniz Ulaşım, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam edilmek üzere, 14 personel alımı yapacak.

4 ağır vasıta şoförü, 1 ekskavatör operatörü, 3 greyder operatörü, 4 vasıfsız düz işçi, 1 güvenlik görevlisi ve 1 iş makinesi bakım onarım ustası olmak üzere toplamda 14 personel alımı yapılacaktır.

03-09 Aralık 2019 tarihleri arasında Çanakkale İl Özel İdaresine şahsen gidilerek başvurulması gerekmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen adayların, her bir kadro için belirlenen şartları taşıması ve istenilen belgeleri ibraz etmeleri gerekmektedir.

Detayları görüntülemek için burayı tıklayınız

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*