Milli Emlak Genel Tebliği İle 12 Milyon Liralık Lojman Satışta!

Kamu lojmanları
Kamu lojmanları

Kamu lojman satışları 6 ilde başladı

Lojman satışının başladığı iller arasında yer alan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Mersin’de yer alan kamu lojmanları satışa sunuldu. Kamu lojmanlarının satışı için Milli Emlak Genel Tebliği değiştirilmişti. Yapılan değişiklik sonrasında aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Mersin illerinin yer aldığı 6 ilde lojman satışı başlamıştı.

BEBEK’TE DENİZ MANZARALI KAMU LOJMANI 11 MİLYON 975 BİN LİRAYA SATIŞTA!

Satışa sunulan kamu lojmanları farklı fiyatlara sahip olmakla beraber lüks konutlar kadar ucuz lojmanlar da dikkat çekiyor. İstanbul’da yer alan kamu lojmanları arasında bulunan 11 milyon liralık lüks lojman büyük ilgi topladı. İstanbul Bebek’te yer alan deniz manzaralı daire için fiyat 11 milyon 975 bin lira olarak belirlendi.

İSTANBUL’DA SATILACAK OLAN KAMU LOJMANLARI SAYISI BELLİ OLDU!

İstanbul’da Beşiktaş Bebek Mahallesi sınıları içerisinde yer alan lüks daire için 11 milyon liralık fiyat dikkat çekti. 180 metrekare büyüklüğe sahip olan daire deniz manzaralı olması nedeni ile dikkat çekerken sahil yolunda bulunuyor. Verilen ihale ilanları ile İstanbul’da satışa sunulan kamu lojmanları sayısı 109 adet olarak belirlendi. Bebek’te yer alan lüks konutun yanı sıra Bakırköy’de de 840 bin lira bedel üzerinden çok sayıda daire satışa sunuldu.

ANKARA’DA SATILIK LOJMAN FİYATLARI 350 BİN LİRA CİVARINDA!

İstanbul başta olmak üzere Ankara’da da çok sayıda kamu lojmanı satışa sunuldu. Ankara’da satışa sunulan daire fiyatları 350 bin lira civarında bulunurken lojman satışında öncelik içerisinde oturan memura verilecek. Memurlara lojman satışı için ödemeleri taksitle yapma imkanı sunulurken kamu lojmanı fiyatının yüzde 20’si peşin kalanı ise taksitle ödenebilecek.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*